Jocuri de echipa in zona Straulesti

Home / Anunturi / Jocuri de echipa in zona Straulesti

jocuri de echipa

Din pricina vremii nefavorabile am reprogramat jocurile de team building din data de 14 mai pentru data de 28 mai

Jocuri de echipa in zona Straulesti

In data de 28 mai, intre orele 13.30 si 19.00, organizam o sesiune de jocuri de team building pentru cetasi. Vom juca mai multe jocuri de echipa: team ski, conducta vie (vezi imagine), trasul de coarda, campul minat, jocuri cu coarda.

Transportul va fi, ca de obicei, în regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere).

Costul participarii la jocuri este de 25 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • adidasi rezistenti
  • pantaloni rezistenti
  • manusi mai rezistente (in special pentru trasul de cordelina)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare aici. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 26 mai, orele 22.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 sau 0752 687 324 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 27 mai, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceste activitati, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa la jocuri. Numarul minim de cetasi participanti este de 12. Numarul maxim de participanti cetasi este de 21. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 28 mai, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 20.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *