Excursie la manastirea Sf Ioan Rusul

Home / Anunturi / Excursie la manastirea Sf Ioan Rusul

                       sursa: crestinortodox.ro

In data de 11 iunie, orele 13.30 – 21.00, organizam o excursie la sfanta manastirea Sf. Ioan Rusul si la situl Natura 2000 pentru pasari ”Vedea-Dunare”.

Avem ca obiectiv vizitarea unui asezamant monahal ctitorit in incinta unei unitati militare abandonate si observarea pasarilor si a altor animale ocrotite in zona padurilor din lunca Dunarii. Manastirea este inchinata ”Sfantului tinerilor”, care a devenit atat de drag romanilor: sfantul Ioan Rusul.

Transportul va fi, ca de obicei, în regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere).

Costul excursiei este de 25 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • bocanci de preferinta impermeabili
  • pantaloni rezistenti
  • crema de protectie solara (cu factor ridicat de protectie fata de UV)
  • palarie / sapca
  • aparat foto (optional)
  • binoclu (optional)
  • pix si mapa A5 pentru notite de teren

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare aici sau click pe imagine. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 10 iunie, orele 16.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 sau 0752 687 324 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 10 iunie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 8. Numarul maxim de participanti cetasi este de 20. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon nou in data de 11 iunie, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 21.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *