Excursie la conacul Druganescu

Home / Anunturi / Excursie la conacul Druganescu

Excursie la conacul Druganescu

In data de 24 septembrie, orele 13.30 – 20.00, organizam o excursie la conacul Druganescu. Alaturi de palatele de la Mogosoaia si Potlogi, conacul Druganescu se inscrie in frumosul stil brancovenesc, fiind ctitorit de marele vornic Gavriil Druganescu intre anii 1710-1715.

Obiectivele excursiei sunt vizitarea conacului, listat ca monument istoric si a Luncii Mijlocii a Argesului (din apropiere) – arie protejata pentru pasari.

Transportul va fi, ca de obicei, în regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere).

Costul excursiei este de 25 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • hrana rece
  • bocanci de preferinta impermeabili
  • pantaloni rezistenti
  • binoclu (cine are)
  • mapa A5 pentru notat
  • carnet de elev

 

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare aici. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 23 septembrie, orele 10.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 sau 0752 687 324 (Dorin Pop), pana cel tarziu duminica dimineata – 24 septembrie, ora 8.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 8. Numarul maxim de participanti cetasi este de 22. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 24 septembrie, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 20.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *