Excursie la sf. man. Crasna

Home / Anunturi / Excursie la sf. man. Crasna

Excursie la sfanta manastire Crasna

In data de 12 noiembrie, orele 7.00 – 19.00, organizam o excursie la sfanta manastire Crasna – asezare monahala de secol XVIII de pe valea raului Crasna, la poalele muntilor Ciucas.

Obiectivele excursiei sunt vizitarea manastirii Crasna si participarea la sfanta Liturghie, vizitarea padurii de fag de pe valea Crasnei si observarea faunei din raul Crasna (nevertebrate acvatice specifice raurilor de deal si munte neafectate de poluare).

Transportul este asigurat de o firma de profil, cu un microbuz de 19 persoane.

Costul excursiei este de 25 lei / cetas + 31 lei / cetas transportul. Total: 56 lei.

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • hrana rece (sandwichuri, fructe, batoane de cereale)
  • bocanci de preferinta impermeabili
  • geaca impermeabila
  • caciula
  • pantaloni rezistenti
  • mapa A5 pentru notat
  • carnet de elev

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare aici. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 7 noiembrie, orele 20.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 sau 0752 687 324 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata dimineata – 11 noiembrie, ora 10.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 15. Numarul maxim de participanti cetasi este de 22. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 12 noiembrie, la ora 07.00 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 19.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *