Jocuri de orientare in padurea Obstii Mogosoaia

Home / Anunturi / Jocuri de orientare in padurea Obstii Mogosoaia

 

Jocuri de orientare in padurea Obstii Mogosoaia

In data de 26 noiembrie 2017, intre orele 13.30 si 19.00, organizam o sesiune de jocuri de orientare si vanatoare de comori in padurea Obstii Mogosoaia.

Transportul va fi în regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere).

Costul participarii la jocuri este de 25 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • bocanci rezistenti si impermeabili / cizme
  • pantaloni rezistenti
  • geaca impermeabila
  • caciula
  • busola
  • mapa A5

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare aici. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 18 noiembrie, orele 22.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 sau 0752 687 324 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 25 noiembrie, ora 20.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceste activitati, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa la jocuri. Numarul minim de cetasi participanti este de 15. Numarul maxim de participanti cetasi este de 22. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 26 noiembrie, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 20.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *