Excursie la Asezamantul de copii de la Valea Plopului

Home / Anunturi / Excursie la Asezamantul de copii de la Valea Plopului
valea plopului
Valea Plopului Credit foto: www.cuvantul-ortodox.ro

In data de 17 decembrie, orele 13.30 – 19.00, organizam o excursie la Asezamantul de copii de la Valea Plopului.

Obiectivul excursiei: interactiunea dintre cetasi si copiii de la Valea Plopului si daruirea de cadouri de Craciun copiilor de la Valea Plopului.

Transportul va fi organizat in regim propriu.

Costul excursiei: gratuit.

Ce pregatim pentru copiii de la Valea Plopului si cum:

  • fiecare cetas sa pregateasca cate unul (sau mai multe cadouri, daca vrea sa daruiasca la mai multi copii) in cuantum de maximum 70 lei / copil.
  • un cadou poate contine: o jucarie sau mai multe jucarii, o carte, materiale scolare (penare, stilouri etc.), materiale didactice (culegeri, enciclopedii, albume etc.), o imbracaminte (un puloveras, o bluza, pantaloni)
  • cadoul trebuie facut ca si cum cetasii l-ar face pentru un verisor sau un prieten bun
  • cadoul trebuie pus intr-o punga de cadouri, dar nu impachetat in hartie sau carton
  • elementele cadourilor trebuie sa fie noi si cumparate special pentru acest eveniment

Echipament necesar:

recipient lichide (700 ml – 1 L)
hrana rece (sandwichuri, fructe, batoane de cereale)
bocanci
geaca impermeabila
caciula
pantaloni caldurosi

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul dand click pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 15 decembrie, orele 20.00.

inscriere

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 sau 0752 687 324 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 16 decembrie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 5. Numarul maxim de participanti cetasi este de 25. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 17 decembrie, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 19.00 – 20.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *