Excursie la Memorialul Inchisoarea Pitesti

Home / Anunturi / Excursie la Memorialul Inchisoarea Pitesti
Credit foto: pitestiprison.org

Excursie la Memorialul Inchisoarea Pitesti

In data de 28 ianuarie 2018, orele 13.30 – 19.00, organizam o excursie la Memorialul Inchisorii Pitesti.

Vor putea participa doar cetasi care au peste 12 ani.

Obiectivele excursiei sunt vizitarea Memorialului Inchisoarea Pitesti si cunoasterea modului brutal de impunere a ideologiei comuniste in Romania.

Transportul va fi organizat in regim propriu (ii rugam pe parintii care doresc sa contribuie la transport sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere, impreuna cu numarul de locuri disponibile).

Costul excursiei este de 25 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • hrana rece (sandwichuri, fructe, batoane de cereale)
  • mapa A5 pentru notat
  • carnet de elev

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 25 ianuarie, orele 20.00.

inscriere

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata dimineata – 27 ianuarie, ora 10.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 20. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 28 ianuarie, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 20.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *