Excursie la manastirea Nucet si padurea din apropiere

Home / Anunturi / Excursie la manastirea Nucet si padurea din apropiere
manastirea nucet
Credit foto: www.discovertargoviste.ro

Excursie la manastirea Nucet si la padurea din apropiere

In data de 25 februarie 2018, orele 13.30 – 20.00, organizam o excursie la manastirea Nucet – asezare monahala de secol XIV, care mai tarziu a facut parte din sistemul de aparare a Targovistei. Rectitorita de mari voievozi, precum Radu cel Mare, Neagoe Basarab, Matei Basarab si Constantin Brancoveanu, se spune ca bazele vietuirii monahale din Nucet ar fi fost puse de ucenici ai sfantului cuvios Nicodim de la Tismana.

Obiectivele excursiei sunt vizitarea manastirii medievale Nucet, a padurii Nucet si a malurilor Dambovitei.

Transportul va fi organizat in regim propriu (ii rugam pe parintii care doresc sa contribuie la transport sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere, impreuna cu numarul de locuri disponibile).

Costul excursiei este de 25 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • hrana rece (sandwichuri, fructe, batoane de cereale)
  • bocanci impermeabili
  • geaca impermeabila
  • caciula
  • pantaloni rezistenti
  • mapa A5 pentru notat
  • carnet de elev

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 22 februarie, orele 20.00.

inscriere

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 24 februarie, ora 20.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 22. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 25 februarie, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 20.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *