Excursie la manastirea Bunavestire din Bolintin Vale si la situl Natura 2000 Padurea Bolintin

Home / Anunturi / Excursie la manastirea Bunavestire din Bolintin Vale si la situl Natura 2000 Padurea Bolintin

reprogramata pentru data de 15 aprilie 2018manastirea bunavestire bolintin vale                       Credit foto: www.infoghidromania.com

In data de 25 martie 15 aprilie 2018 organizam o excursie la sfanta manastire Bunavestire din Bolintin Vale – una dintre cele mai vechi vetre de sihastrie din Codrii Vlasiei, conform unor izvoare istorice. Vom vizita sfanta manastire Bunavestire, ferma manastirii, apoi vom intra in situl Natura 2000 Padurea Bolintin.

Obiective: vizitarea manastirii Bunavestire, vizitarea fermei manastirii, vizitarea sitului Natura 2000 Padurea Bolintin, invatarea de urme si semne lasate de animale salbatice, observarea florei si faunei specifice primaverii.

Transportul va fi, ca de obicei, în regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere).

Costul excursiei este de 25 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide calde / termos (700 ml – 1 L)
  • bocanci impermeabili si caldurosi
  • pantaloni grosi si impermeabili
  • geaca de iarna
  • caciula, manusi
  • binoclu (cine are)
  • aparat foto (cine are)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 10 aprilie, orele 22.00.

inscriere

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 14 aprilie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 22. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 25 martie 15 aprilie, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 19.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *