Excursie la Parcul natural Comana si la Aventura Parc

Home / Anunturi / Excursie la Parcul natural Comana si la Aventura Parc

bujorul romanesc

Bujorul romanesc (Paeonia peregrina). Copyright: Garda Nationala de Mediu

Excursie in Parcul Natural Comana si la Aventura Parc

In data de 20 mai 2018, intre orele 13.30 si 19.30, vom merge in Parcul Natural Comana pentru a observa bujorul romanesc (Paeonia peregrina) si pentru a ne exersa abilitatile de catarare la Aventura Parc.

Obiective: vizitarea Parcului Natural Comana – rezervatia de bujor romanesc si catararea la panou + tiroliana peste un brat al lacului Comana in Aventura Parc Comana.

Transportul va fi organizat in regim propriu (ii rugam pe parintii care doresc sa contribuie la transport sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere, impreuna cu numarul de locuri disponibile).

Costul excursiei: 25 lei costul excursiei + 3 lei tarif de vizitare a Parcului Natural + 30 lei Aventura Parc (catarare la panou 30 min si 1 tiroliana peste lac).

Echipament necesar:

  • recipient lichide (1 – 1,5 L)
  • hrana rece (sandwichuri, fructe, batoane de cereale)
  • bocanci de vara / adidasi inalti
  • sapca / palarie
  • pantaloni rezistenti

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 15 mai, orele 22.00.

parcul natural comana

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 19 mai, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la acest joc, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa la joc. Numarul minim de cetasi participanti este de 8. Numarul maxim de participanti cetasi este de 21. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon in data de 20 mai, la ora 13.30 si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orei 19.30.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *