Excursie la biserica din Negoiesti si in lunca inferioara a Argesului

Home / Anunturi / Excursie la biserica din Negoiesti si in lunca inferioara a Argesului

In data de 18 noiembrie 2018 organizam o excursie de vizitare a fostei manastiri cu hramul ”Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil” – ctitorie a voievodului Matei Basarab si doamnei sale Elina, in anul 1649 – precum si a luncii inferioare a raului Arges, in aval de varsarea raului Dambovita. 

Obiective: vizitarea  bisericii din Negoiesti – unul dintre cele mai importante monumente medievale din judetul Calarasi, ctitorie a voievodului Matei Basarab – si vizitarea luncii inferioare a Argesului, cu punctul de varsare a Dambovitei in Arges.

Transportul va fi, ca de obicei, in regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere).

Costul excursiei este de 25 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide calde / termos (700 ml – 1 L)
  • hrana uscata (sandwich, biscuiti etc.)
  • bocanci / adidasi inalti
  • pantaloni lungi rezistenti
  • geaca impermeabila
  • carnet si mapa clipboard A5 pentru notat
  • carnet de elev
  • binoclu (cine are)
  • aparat foto (cine are)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 16 noiembrie, orele 22.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 17 noiembrie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 22. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon nou in data de 18 noiembrie, la ora 13.30, si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orelor 19.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *