Excursie la Valea Doftanei

Home / Anunturi / Excursie la Valea Doftanei

 

In data de 30 martie, intre orele 9 si 19, Ceata impreuna cu Asezamantul ”Sf. Andrei” organizeaza o excursie de evocare a satului romanesc de munte.

Obiective: Vom vizita Muzeul satesc ”Constantin Clinci”, vom putea observa case vechi cu arhitectura traditionala, vom vizita Cheile Brebu si Varful Secariei, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra Vaii Doftanei. Vom discuta despre organizarea spatiului rural in zona de munte si despre activitati traditionale (cresterea animalelor, exploatarea lemnului, vanatoare, exploatarea pietrei, pescuit).

Transportul va fi organizat cu ajutorul unui autocar. Costul transportului este estimat la 35 lei / persoana.

Costul excursiei este de 32 lei / cetas sau copil + costul transportului 35 lei. 

Echipament necesar:

  • recipient lichide calde / termos (700 ml – 1 L)
  • hrana uscata (sandwich, biscuiti etc.)
  • bocanci impermeabili
  • pantaloni grosi, rezistenti
  • geaca de iarna impermeabila
  • caciula groasa
  • manusi
  • binoclu (cine are)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 25 martie, orele 22.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu vineri seara – 29 martie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 20. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon nou in data de 30 martie, la ora 9.00, si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orelor 19.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *