Sarbatorirea Zilei Nationale in Valea Doftanei

Home / Anunturi / Sarbatorirea Zilei Nationale in Valea Doftanei
Copyright: republikanews.ro

In data de 1 decembrie 2019 Ceata si Asezamantul Sf. Ap. Andrei din Bucuresti se vor alatura Asociatiei Tinerilor din Valea Doftanei pentru sarbatorirea zilei nationale in comuna Valea Doftanei.

Program: Vom pleca din Bucuresti, din fata bisericii Sf. Spiridon nou, la orele 7.00. Vom participa la Sfanta Liturghie la Valea Doftanei, la biserica din centru – cu hramul Adormirea Maicii Domnului. Incepand cu orele 11.00 tinerii de la Asociatia Tinerilor din Valea Doftanei vor veni in mars, cu cantece patriotice, la biserica cu hramul Adormirea Maicii Domnului pentru un moment festiv – Te Deum si concert de poezie, doina si cantec patriotic.Apoi vom merge la monumentul de langa primaria localitatii pentru a depune coroane de flori si a dansa o hora mare. De la monumentul eroilor vom pleca spre Muntii Grohotisu si vom urca un versant unde pot fi observate urme de transee si de obuze. Vom rememora succesiunea operatiunilor militare si diplomatice care au dus in final la Marea Unire.

Transportul va fi asigurat de o firma specializata, la un cost aproximativ de 53 lei / participant.

Masa de pranz va fi de post si va fi servita la Doftana Nature Events, la un cost de 60 lei / participant adult si 30 lei / participant copil.

Cadouri: ramane la latitudinea dvs. daca doriti sa participati la cumpararea unor carti pentru tinerii din Asociatia Tinerilor din Valea Doftanei si pentru tinerii cetasi. Detalii in formularul de participare. De asemenea, cine doreste va participa la cumpararea unor coroane de flori pentru eroii doftaneni, cazuti la datorie in razboiul de intregire a tarii. Detalii in formularul de inscriere.

Costul excursiei va include transportul, masa calda si – optional – cadourile pentru tineri (cartile ”Marea Unire pentru cei mici” si ”Tara mea – insemnari ale Reginei Maria”) si participarea la cumpararea a 2 coroane de flori. Astfel, un cost estimat al participarii fara costurile optionale ar fi in jurul sumei de 103 lei / participant si cu costurile optionale 170 lei / participant. Detalii in formularul de inscriere.

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • hrana uscata (sandwich, biscuiti etc.)
  • bocanci impermeabili
  • geaca impermeabila
  • carnet de elev
  • binoclu (cine are)
  • aparat foto (cine are)
  • costum popular (cine are)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. De data aceasta se vor inscrie si parintii, care vor participa alaturi de cetasi. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 25 noiembrie, orele 22.00.

In cazul in care persoane inscrise nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 23 noiembrie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu va inscrieti dvs. si/sau copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Persoanele care nu au fost inscrise in formularul de participare nu vor putea participa la eveniment. Numarul minim de persoane participante este de 15. Numarul maxim de participanti este de 47. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in fata bisericii Sfantul Spiridon nou in data de 1 decembrie, la ora 7.00, si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orelor 19.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Va asteptam cu drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *