Excursie la vechiul centru manastiresc de la Apostolache

Home / Anunturi / Excursie la vechiul centru manastiresc de la Apostolache

In data de 26 ianuarie 2020 organizam o excursie la vechiul centru manastiresc de la Apostolache (actualmente parohie), ctitorita in com. Apostolache (jud. Prahova) intre anii 1645 si 1652 de catre comisul Apostolache si sotia sa, Voichita, în vremea domniei voievodului Matei Basarab. 

Obiective: vizitarea centrului manastiresc de la Apostolache – monument istoric – si excursie pe dealurile din imprejurimi. 

Transportul va fi in regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere) sau cu ajutorul unei firme specializate.

Costul excursiei este de 32 lei / cetas + costul mesei de pranz (va fi comunicat in timp util) + costul transportului (dupa caz).

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • hrana uscata (sandwich, biscuiti etc.)
  • bocanci impermeabili
  • pelerina / geaca impermeabila
  • carnet de elev
  • binoclu (cine are)
  • aparat foto (cine are)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 22 ianuarie, orele 22.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 25 ianuarie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 18. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon nou in data de 26 ianuarie, la ora 07.00, si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orelor 19.00-20.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *