Joc de orientare in teren in padurea Baneasa

Home / Anunturi / Joc de orientare in teren in padurea Baneasa
Jocuri

In data de 12 ianuarie 2020 organizam un joc de orientare in teren, combinând mai multe tipuri de jocuri experimentate cu cetasii pana acum: orientare in teren cu ajutorul dispozitivelor mobile, vanatoare digitala de comori si orientare cu harta.

Obiective: dezvoltarea inteligentei spatiale si a atentiei prin intelegerea modului de reprezentare a realitatii din teren pe harta si cu ajutorul unor picheti cu coordonate spatiale.

Transportul va fi in regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere).

Costul jocului este de 38 lei / cetas.

Echipament necesar:

  • recipient lichide calde / termos (700 ml – 1 L)
  • hrana uscata (sandwich, biscuiti etc.)
  • bocanci impermeabili
  • pantaloni grosi, rezistenti
  • geaca de iarna impermeabila
  • manusi
  • binoclu (cine are)
  • busola (cine nu are smartphone)
  • telefon inteligent cu aplicatia GPS Essentials instalata (cine are)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 10 ianuarie, orele 22.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 11 ianuarie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta activitate, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 22. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon nou in data de 12 ianuarie, la ora 13.30, si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orelor 18.00. Exista si varianta de a ne intalni direct in apropierea locatiei jocului, in jurul orei 14.15 (aici).

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail sau in casuta de chat de pe site.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *