Excursie la sf. mre Berca si la Vulcanii Noroiosi

Home / Anunturi / Excursie la sf. mre Berca si la Vulcanii Noroiosi
Copyright: Malte Jorn Krafft - Mud Volcano in Berca/Romania

In data de 23 februarie 2020 organizam o excursie la sfanta manastire ”Sf. Arhangheli” din Berca si la Vulcanii Noroiosi din Buzau.

Obiective: vizitarea monumentului istoric ”Manastirea Berca” si a ariei naturale protejate ”Paclele Mici” (Vulcanii Noroiosi mici).

Program: Vom participa la sfanta Liturghie la sfanta manastire Berca, apoi vom lua masa de pranz la pensiunea Casa Matei, apoi vom vizita aria naturala protejata Paclele Mici (Vulcanii Noroiosi mici).

Transportul va fi organizat cu ajutorul unei firme specializate (cu autocar).

Costul excursiei este de 32 lei / cetas + costul mesei de pranz (va fi comunicat in timp util; probabil in jur de 40 lei) + costul transportului (estimat la 40 lei).

Echipament necesar:

  • recipient lichide (700 ml – 1 L)
  • hrana uscata (sandwich, biscuiti etc.)
  • bocanci impermeabili
  • pelerina / geaca impermeabila
  • carnet de elev
  • binoclu (cine are)
  • aparat foto (cine are)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 17 februarie, orele 22.00.

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 22 februarie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 25. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon nou in data de 23 februarie, la ora 07.00, si ne vom intoarce in Bucuresti in jurul orelor 19.00.

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *