Joc de orientare in teren cu mijloace digitale si pac-pac cu Nerf in Straulesti

Home / Anunturi / Joc de orientare in teren cu mijloace digitale si pac-pac cu Nerf in Straulesti
pac pac nerf

In data de 8 martie 2020 organizam un joc ”pac-pac” cu arme si munitie Nerf in zona Straulesti (str. Alexandru Bratu), combinând mai multe tipuri de jocuri experimentate cu cetasii pana acum: orientare in teren cu ajutorul dispozitivelor mobile, vanatoare digitala de comori si pac-pac cu gloante Nerf.

Pe tot parcursul si la finalul jocului vom fi atenti sa strangem pe cat posibil toate gloantele Nerf si sa nu lasam mizerie. 

Obiective: punerea in scena a unui joc ”pac-pac” cu gloante Nerf intr-o zona de teren viran din zona Straulesti (str. Alexandru Bratu).

Transportul va fi in regim propriu (parintii cetasilor care pot ajuta la transport sunt rugati sa mentioneze acest lucru la sectiunea Observatii din formularul de inscriere).

Costul jocului este de 38 lei / cetas.

Echipament necesar:

 • recipient lichide calde / termos (700 ml – 1 L)
 • hrana uscata (sandwich, biscuiti etc.)
 • bocanci impermeabili
 • pantaloni grosi, rezistenti
 • geaca de iarna impermeabila
 • pistoale / pusti / teava de de cornete
 • gloante Nerf (minim 20 / cetas)
 • protectie pentru ochi (ochelari de inot, ochelari de soare, ochelari de airsoft, ochelari de sport)
 • binoclu (cine are)
 • busola (cine are)
 • telefon mobil inteligent (smart), cu aplicatia GPS Essentials instalat (cine are)

Pentru inscriere va rugam sa accesati formularul de participare apasand pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 6 martie, orele 22.00.

inscriere

In cazul in care cetasi inscrisi nu mai pot participa din motive obiective, va rugam sa ne anuntati prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), pana cel tarziu sambata seara – 7 martie, ora 22.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, va rugam sa nu inscrieti copilul / copiii dvs. la aceasta excursie, decat daca sunteti sigur ca poate / pot si isi doreste / doresc sa participe.

Cetasii care nu au fost inscrisi in formularul de participare nu vor putea participa in excursie. Numarul minim de cetasi participanti este de 10. Numarul maxim de participanti cetasi este de 24. In momentul depasirii acestui numar formularul de participare va fi dezactivat, chiar inainte de termen.

Intalnirea de plecare va avea loc in curtea bisericii Sfantul Spiridon nou in data de 8 martie, la ora 13.30, si ne vom intoarce la Sf Spiridon nou in jurul orelor 19.00. Exista si varianta de a ne intalni direct in apropierea locatiei jocului (aici).

Orice detaliu suplimentar pe care il considerati necesar, va rugam sa il solicitati lasand un comentariu in sectiunea de mai jos, in sectiunea Observatii din formularul de participare sau contactandu-ne pe e-mail.

Ii asteptam cu drag pe tinerii cetasi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *