Politica de livrare a comenzilor

Home / Politica de livrare a comenzilor

1. Introducere

Această Politică de Livrare se aplică pentru toate serviciile și produsele comandate prin intermediul site-ului https://cetasii.ro/, deținut și operat de Education Up S.R.L. Scopul acestei politici este de a asigura o livrare clară, eficientă și promptă a serviciilor și produselor noastre către dumneavoastră.

2. Livrarea Serviciilor Online

Website-ul cetasii.ro comercializează bilete pentru tabere, excursii, drumeții, activități și evenimente în natură, jocuri în natură, precum și cursuri video online, webinarii video sau alte produse online și offline, care se pot achiziționa online, cu cardul bancar sau prin transfer bancar, pe bază de factură fiscală.

Plata odată realizată, cumpărătorul primește accesul la serviciul / produsul achiziționat și îl poate parcurge online, respectiv descărca. În acest sens, este necesar ca clienții să dispună de o conexiune la internet și un dispozitiv IT (calculator desktop / laptop / tabletă / telefon mobil smart).

Serviciile online, inclusiv biletele pentru tabere, excursii, webinarii, evenimente și accesul la jocuri în natură, vor fi livrate electronic.

Clientul va primi un email de confirmare care va include detaliile necesare pentru accesarea serviciului (de exemplu, link-uri, coduri de acces).

Livrarea acestor servicii se va face imediat sau în conformitate cu programarea specificată în descrierea serviciului.

3. Livrarea Produselor Fizice (dacă vor fi oferite în viitor)

  • În cazul în care site-ul va oferi produse fizice, acestea vor fi livrate prin intermediul serviciilor poștale sau de curierat.
  • Timpul estimativ de livrare va fi comunicat în pagina de finalizare a comenzii și în emailul de confirmare a comenzii.
  • Costurile de livrare vor fi afișate la finalizarea comenzii și pot varia în funcție de dimensiunea, greutatea pachetului și destinația de livrare.

4. Urmărirea Comenzii

  • Pentru produsele fizice, clienții vor primi un număr de urmărire (AWB) odată ce comanda a fost expediată.
  • Pentru serviciile online, stadiul comenzii poate fi verificat prin accesarea contului de utilizator pe site.

5. Probleme cu Livrarea

  • În cazul întârzierilor, pierderilor sau deteriorării produselor în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați imediat la contact[at]cetasii.ro.
  • Vom investiga problema și vom oferi o soluție adecvată, care poate include reexpedierea produsului sau rambursarea.

6. Modificări ale Politicii de Livrare

  • Education Up S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica această politică de livrare la discreția sa și va actualiza această pagină cu orice schimbări.

7. Contact

  • Pentru orice întrebări sau clarificări legate de politica noastră de livrare, vă rugăm să ne contactați la contact[at]cetasii.ro.

Această politică a fost actualizată ultima dată la 22.01.2024.