Vânătoare de comori în pădurea de la Iepurești (Giurgiu) – partea 2

Home / Anunturi / Vânătoare de comori în pădurea de la Iepurești (Giurgiu) – partea 2
Jocuri

In data de 18 octombrie 2020 organizăm cea de-a doua parte a unui joc de vânătoare de comori, în pădurea de la Iepurești (Giurgiu). Împreună cu grupul de maximum 9 cetași vom cauta ”comorile”, pe care le-am amplasat împreună cu celalalt grup, în data de 11 octombrie. ”Comorile” constau în mesaje scrise de cetași și mici cadouri.

Obiective: căutarea unor ”comori” în pădurea Iepurești; observarea aspectelor de toamnă ale habitatelor forestiere de foioase.

Transportul va fi in regim propriu – părinții vor aduce cetașii care doresc să participe direct la locația întâlnirii, detaliată mai jos.

Costul jocului este de 38 lei / cetaș.

Echipament necesar:

  • recipient lichide calde / termos (700 ml – 1 L)
  • hrana uscata (sandwich, biscuiti etc.)
  • bocanci impermeabili
  • pantaloni rezistenti
  • geaca impermeabila
  • busola (cine are)
  • telefon mobil inteligent (smart), cu aplicatia GPS Essentials instalat (cine are)
  • dezinfectant pe bază de alcool
  • mască facială de protecție

Pentru inscriere vă rugăm să accesați formularul de participare apăsând pe butonul de mai jos. Inscrierea poate fi facuta pana cel tarziu pe data de 16 octombrie, orele 22.00.

În cazul în care cetași înscriși nu mai pot participa din motive obiective, vă rugăm să ne anunțați prin sms la telefon 0767 757 849 (Dorin Pop), până cel tarziu duminică dimineața – 18 octombrie, ora 09.00. Din respect pentru ceilalti cetasi, vă rugăm să nu înscrieți copilul / copiii dvs. la această activitate, decât dacă sunteți sigur că poate / pot și își dorește / doresc să participe.

Cetașii care nu au fost înscriși în formularul de participare nu vor putea participa la activitate. Numărul maxim de cetași participanți este de 9 (cf. Anexei 3, art. 1, punctul 9, din HG nr. 782/2020). În momentul depășirii acestui număr formularul de participare va fi dezactivat, chiar înainte de termen.

Întâlnirea pentru activitatea menționată va fi la coordonatele geografice: 44.255628, 25.908286 (hartă). Ne vom întâlni aici în data de 18 octombrie, la orele 14:00, iar activitatea va dura până în jurul orelor 18:00.

Orice detaliu suplimentar pe care îl considerați necesar, vă rugăm să îl solicitați lăsând un comentariu în secțiunea de mai jos, în secțiunea Observații din formularul de participare sau contactându-ne pe e-mail.

Îi așteptăm cu drag pe tinerii cetași !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *